Welkom op de nieuwe webshop van Heinen Delfts Blauw, vragen of opmerkingen? support@heinendelftsblauw.nl
Op werkdagen voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Onze winkels
Goed en stevig verpakt
Heinen Delfts Blauw
Barbie is terug van weggeweest! Dit nostalgische stijlicoon is te zien op het grote scherm, maar ook in steeds meer huiskamers. Denk aan de kleuren van zuurstokken, suikerspinnen en marshmallows voor in huis. Je voelt je gegarandeerd warm, knuffelig en omgeven door een heerlijk veilig Barbie Droomhuis!

Creëer een roze droomwereld

Barbiecore is overal trending en het betekent eigenlijk gewoon dat alles Barbie-roze is of het nou je kledingkast of je interieur is! Een eerbetoon aan de vrolijkheid, onschuld en harmonie van deze populaire droomwereld. Waarom is nou juist roze dé kleur van Barbie? Roze symboliseert zorgzaamheid en medeleven. Termen als vriendschap, harmonie, liefde en innerlijke rust staan daarbij centraal. Dingen die typisch zijn voor een prettige make believe wereld, en waar we geen genoeg van kunnen hebben in ons leven!

Roze toevoegen aan je interieur

Roze is een behoorlijk dominante kleur, dus niet iedereen durft het aan om een Barbie-interieur te hebben. Hoe breng je roze aan in je huis, zonder dat je het gevoel krijgt dat je in een suikerspin leeft? Houd je inrichting heel minimalistisch en opgeruimd en voeg slechts een paar knallende Barbie-elementen toe. Verf bijvoorbeeld één muur in een zachtroze kleur of decoreer een beige wand met fluor roze accessoires. Zet roze vazen van verschillende vormen en maten bij elkaar, maar vul ze met alleen maar witte bloemen voor een rustig geheel. Daarnaast kleurt roze ook nog eens heel mooi met traditioneel Delfts blauw. Wij zijn fan!

Deel jouw Barbie-interieur met ons en gebruik de hashtags #HeinenDelftsBlauw en #Barbiecore!

Artikel delen