Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

De leukste cadeaus voor meesters en juffen

Geschreven door Annette O'Shea Op
Direct leverbaar
€ 16,95
Direct leverbaar
€ 29,95
Direct leverbaar
€ 49,95
Het einde van het schooljaar is in zicht. Bedank de meester of de juf met een leuk cadeau namens de hele klas of alleen namens jezelf. Bij Heinen Delfts Blauw maken we graag een mooi cadeaupakket voor de meester of juf, zodat jullie het schooljaar feestelijk afsluiten en de zomervakantie kan beginnen.
Direct leverbaar
€ 34,95
Direct leverbaar
€ 19,95
Direct leverbaar
€ 69,95

Zomers cadeau voor juffendag

Op de meeste basisscholen in Nederland vieren ze aan het einde van het jaar "juffendag" en daar hoort een cadeau bij voor de juf, of meester, namens de hele klas. Denk bijvoorbeeld aan een verwenpakket om de zomervakantie goed mee te beginnen, met daarin een canvas strandtas, een thermo waterfles, een grote saladeschaal en een bijpassende waterkan. Je kunt het cadeaupakket helemaal naar wens samenstellen, dus kies de artikelen die passen bij jouw meester of juf, gooi ze in je winkelwagentje en dan pakken wij het feestelijk voor je in.  

Cadeau voor de juf personaliseren

Een cadeau voor de meester of juf wordt natuurlijk een extra mooi aandenken wanneer je er een persoonlijke draai aan kunt geven. Je kunt ervoor kiezen om samen met de hele klas een handgeschilderd Delfts blauw tegeltje cadeau te doen met daarop een geheel eigen ontwerp, maar het is ook mogelijk om met porseleinstift op een bestaand product namen toe te voegen. Zo is een grote saladeschaal heel geschikt om op de onderkant alle namen van de klas op te schrijven. Zet de schaal nog even in de oven om hem af te bakken en de namen zijn onuitwisbaar. Of kies een driedelige witte tulpenvaas en laat alle kinderen een klein berichtje of een tekeningetje toevoegen met porseleinstift en bak hem thuis af. Een blijvende herinnering aan dat bijzondere jaar samen.

Niet leverbaar
€ 14,95
Direct leverbaar
€ 159,-
Direct leverbaar
€ 99,95

Kant-en-klare cadeaupakketten

Weet je niet zo goed wat je moet kiezen, dan helpen we je op weg met onze kant-en-klare cadeaupakketten. Het hele jaar door voegen we nieuwe cadeaupakketten toe, met daarin een leuke samenstelling uit onze uitgebreide collectie. Zo geef je de meester of juf iets leuks waar ze ook nog wat aan hebben. Speciaal voor de sportieve meesters en juffen onder ons, hebben we De Blauwe Fiets collectie. Een reeks vazen en serviesgoed met daarop strakke illustraties van kunstenaar Sylvain Tegroeg. Is jouw juf wel hartstikke sportief, maar is ze ook een groot fan van de serie Bridgerton? Dan hebben we daar ook genoeg passende cadeaus voor!

Direct leverbaar
€ 34,95
Direct leverbaar
€ 19,95
Direct leverbaar
€ 44,95
Cadeau voor de meester of juf!
Neem gerust contact op met onze klantenservice om je wensen voor een cadeaupakket te bespreken. Of loop één van onze winkels binnen in Amsterdam, Delft of Putten om de producten in het echt te bewonderen en om samen met een winkelmedewerker een leuk cadeaupakket samen te stellen. Mocht je echt niet kunnen kiezen, maar is je meester of juf wel een échte Delfts blauw fan, geef hem of haar dan een Heinen Delfts Blauw cadeaukaart cadeau met een lief, persoonlijk kaartje erbij.

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Delfts blauwe vazen en serviezen van Heinen Delfts Blauw op Trendz

Bekijk de nieuwste Delfts blauwe trends van komend jaar!

Benieuwd naar de nieuwste Delfts blauwe trends van komend jaar, breng dan een bezoek aan de beurs Trendz. Hier vind je alle lifestyle en home decor trends voor 2020. Heinen Delfts Blauw staat er ook met onze nieuwste producten.

Gouden Eeuw bloemen stilleven

Heinen Delfts Blauw op de beurs TrendZ 2019

Heinen Delfts Blauw staat van 25 tot en met 27 augustus op de living & lifestyle beurs TrendZ in Gorinchem. In onze stijlvolle stand laten we de nieuwste Delftsblauwe producten zien die thuishoren in ieder interieur. Moderne producten met een knipoog naar de rijke Nederlandse historie.

Delfts blauwe kersthangers en ornamenten in de kerstboom Heinen Delfts Blauw

Een Delfts blauwe kerst!

Maak er een gezellige Delfts blauwe kerst van! Versier de kerstboom met de mooiste Delfts blauwe kerstversiering voor een tijdloze sfeer. Het iconische blauw combineert prachtig met de klassieke kerstkleuren, maar ook met de kersttrends van het moment zoals zachte pasteltinten.