Welkom op de nieuwe webshop van Heinen Delfts Blauw, vragen of opmerkingen? support@heinendelftsblauw.nl
Op werkdagen voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Onze winkels
Goed en stevig verpakt
Heinen Delfts Blauw

Dieren en Delfts blauw gaan heel goed samen. Dat blijkt wel uit de talloze foto’s die we toegestuurd hebben gekregen in verband met onze dierendagactie. De opdracht was: fotografeer jouw lieve, leuke, grappige, knuffelige huisdier met één van onze Heinen Delfts Blauw producten en maak kans op één van de vijf handdoek & theedoek setjes uit onze Sharing Moments “Teckel Nhaan” of “Aapjes” textielcollectie.

De vijf winnaars

Wat hebben we fantastische foto’s van jullie huisdieren binnengekregen! Van scharrelende kippen rondom onze melkbusvaas tot aan teckels die aan een mooi gedekte ontbijttafel op hun eten wachten, werkelijk allerlei plaatjes kwamen voorbij. Aan ons de onmogelijke taak om uit alle inzendingen vijf winnaars te kiezen, en daar hebben al onze dierenvrienden op kantoor bij geholpen. Hieronder zijn de vijf winnaars van een setje handdoeken uit de textielcollectie.

De winnaars krijgen van ons een persoonlijk berichtje via Messenger, DM’s of via e-mail en ze mogen zelf kiezen of ze een textielsetje van Teckel Nhaan of Aapjes willen ontvangen. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Alle dieren en hun liefhebbende baasjes bedankt voor het meedoen en tot de volgende dierendag!

Artikel delen