Welkom op de nieuwe webshop van Heinen Delfts Blauw, vragen of opmerkingen? support@heinendelftsblauw.nl
Op werkdagen voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Onze winkels
Goed en stevig verpakt
Heinen Delfts Blauw
Op een Delfts Blauwe loper werden alle genodigden vrijdagavond welkom geheten in het nieuwe bedrijfspand. Onder het genot van een glas champagne luisterden de gasten naar het verhaal van Heinen Delfts Blauw, gebracht door Jorrit Heinen. Het verhaal van een familiebedrijf waar de liefde en passie voor het Delfts Blauw in alle jaren en gedurende aanzienlijke groei onverminderd blijkt te zijn.

Het bedrijf lijkt historisch gezien een relatieve nieuwkomer maar is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Delfts Blauw. Ons nieuwe iconische bedrijfsgebouw in Putten is een moment waar lang naar is uitgekeken. Het bedrijfsgebouw biedt alle mogelijkheden om de ambities nog verder waar te maken! Een moderne productieruimte met alle voorzieningen en eisen van deze tijd. Een volledig geautomatiseerd magazijn, creatieve afdeling en hoofdkantoor onder één dak. Met de komst van dit gebouw en alle ontwikkelingen die het bedrijf dagelijks doormaakt blijft Heinen Delfts Blauw zich inzetten voor het behoud van ons gezamenlijk cultureel erfgoed.

Heinen Delfts Blauw is een typisch Nederlands familiebedrijf, het motto is en blijft daarom ook: 'Creating new tradititions'!

Categorieën & Tags

Artikel delen