Ga naar content
Ma t/m vrij vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Wereldwijde verzending
Gratis verzending vanaf € 95,- binnen Nederland
Uniek handbeschilderd aardewerk

Geef een ontbijtset cadeau deze Moederdag!

Geschreven door Annette O'Shea Op
Bestel de mooiste moederdagcadeaus eenvoudig en snel bij Heinen Delfts Blauw. Deze Moederdag hebben we een mooi geschenkpakket samengesteld om alle moeders en moederfiguren een goede start van de dag te geven. Naast het cadeaupakket voor Moederdag hebben we natuurlijk nog veel meer mooie cadeautjes waar moeders blij van worden. Doe hier de leukste inspiratie op om jouw ideale moederdagcadeautje te vinden.
Direct leverbaar
€ 29,95
Direct leverbaar
€ 39,95

Cadeau voor Moederdag

De slaapkamerdeur zwaait langzaam open. Een streepje bleek ochtendlicht valt naar binnen en tekent het silhouet van de snurkende, berg dekens die op het warme bed ligt. Een paar verwarde haren steken onder het beddengoed uit. Al rinkelend wordt het houten dienblad met het porseleinen servies zachtjes op het nachtkastje neergezet. Een golfje hete thee klotst over de rand van het Delfts blauwe mokje heen en doorweekt het puntje van de versgebakken croissant. “Wakker worden mama, fijne Moederdag!”

Begin Moederdag met ontbijt op bed

Naast een welverdiende ochtend uitslapen is een ontbijt op bed toch wel moederdagcadeautje nummer één. Daarom hebben we dit jaar een compleet moederdagcadeaupakket samengesteld waarin alles zit om je moeder te verwennen met een uitgebreid ontbijt op een porseleinen servies en voor nostalgische redenen doen we er ook nog een unieke Heinen Delfts Blauw kleurplaat bij, want een kleurplaat mag niet ontbreken op Moederdag. In het moederdagcadeaupakket zit een ontbijtsetje uit onze Blauw Vouw collectie: een mok met een oortje voor dat verwarmende kopje koffie of thee, een gebaksbordje voor een lekker belegd broodje, een dipschaaltje voor vers fruit, een klein vaasje voor wat zelf geplukte bloemetjes en een canvas tas om alle spulletjes in te vervoeren.

Porselein servies voor Moederdag

De kleurplaat is gemaakt in de vorm van een cirkel, zodat je je eigen Delfts blauwe wandbord kunt knutselen. Kleur of verf de kleurplaat in, knip het rondje uit en knip een strook wit papier af van het overgebleven papier waarmee je een klein lusje aan de tekening kunt plakken. Hang hem vervolgens aan de muur tussen de wandborden van Heinen Delfts Blauw voor een uniek kunstwerk voor Moederdag. Het Delfts blauwe servies blijft met de juiste zorg een leven lang mooi, dus er is geen excuus meer om je geliefde moeder, of die andere moederfiguur in je leven, niet vaker te verrassen met een heerlijk verwenmomentje.

Maak je eigen Delfts blauwe wandbord!

Stap 1: kleur je wandbord in

Pak de stiften, verf, glitters, lint of wat je ook maar wil gebruiken om je unieke Heinen Delfts Blauw wandbord kleurplaat te versieren. 

Stap 2: knip het wandbord uit

Ben je klaar met versieren van het wandbord, dan is het tijd om hem uit te knippen. Je kunt gewoon over het cirkellijntje knippen, maar je kan het wandbord ook een geschulpte rand geven door golfjes te knippen of door een wit randje te houden zoals je vaak bij borden ziet. Knip ook een strookje wit papier af om te gebruiken als hangertje.

Stap 3: hangertje maken

Pak het witte strookje papier en vouw het tot een V-vorm. Plak de twee uiteindes van het hangertje vast aan de achterkant van het wandbord. Nu is je zelfgemaakte wandbord voor Moederdag klaar om tussen de andere wandborden te hangen! Hang hem aan een spijkertje of haakje met het papieren lusje, of plak sterke dubbelzijdige tape op de achterkant van het wandbord en druk hem stevig aan.
Direct leverbaar
€ 69,95
Direct leverbaar
€ 42,95
Direct leverbaar
€ 23,95
Shop mooie cadeaus voor Moederdag!
Denk je 'hmm leuk zo'n ontbijtset van porselein, maar wat hebben jullie nog meer voor Moederdag?' check dan ook even onze blog vol met cadeautips voor Moederdag. Voor elk type moeder hebben we passende cadeaus geselecteerd, zoals porseleinen vazen, speelse wandborden, lekkere huisparfums of leuke sieraden. Ontzettend handig als je door de bomen het bos niet meer ziet! Bestel je je moederdagcadeau online bij ons, dan kunnen we het ook nog feestelijk voor je inpakken en er zelfs nog een handgeschreven kaartje bij doen. Zo ben jij in één keer klaar voor Moederdag!

Delen

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Gerelateerde artikelen

Tulpenvazen – Lente in huis met de tulpenvaas van Delfts blauw

De tijd voor tulpen is weer aangebroken en dit jaar hebben we nieuwe tulpenvazen waarmee je jouw interieur op kunt vrolijken. Onze nieuwe 3-delige tulpenvazen zijn vanaf nu beschikbaar!
Mandala wandborden collectie in zomerse kleuren

Interieurtrend: Wandborden

In Hollywood doen ze het opeens massaal: aardewerken wandborden aan de muur als decoratie! Deze interieurtrend van 2022 is van oorsprong hartstikke Nederlands, want wie heeft de Delfts blauwe wandborden nou niet bij grootouders aan de muur zien hangen. Bij Heinen Delfts Blauw weten we als geen ander hoe we de mooiste wandborden maken en onze nieuwe collecties passen thuis in elk trendy interieur van nu!

Nieuw Janny van der Heijden servies!

Aperij is het uithalen van hilarische streken en het nabootsen van menselijk gedrag. De speelse apen op het nieuwe servies van Janny van der Heijden voor Heinen Delfts Blauw, brengen een glimlach op ieders gezicht. Dit genre van aapjes in satirische situaties was in de Gouden Eeuw al een populaire decoratie en we brengen deze luchtige grappenmakers graag terug.