Welkom op de nieuwe webshop van Heinen Delfts Blauw, vragen of opmerkingen? support@heinendelftsblauw.nl
Op werkdagen voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Onze winkels
Goed en stevig verpakt
Heinen Delfts Blauw
Met een stand direct om de hoek van de ingang werd het publiek verwelkomd door het indrukwekkende Delfts Blauwe kunstobject 'Stapel Blauw', ontstaan in samenwerking met Richard Hutten. De deelobjecten met ieder een eigen verhaal wekte meteen nieuwsgierigheid op naar de rest van de Delfts Blauwe producten op de stand. Als eerst stond daar 'Nieuw Blauw'. Een serie waarbij de belijningen op dezelfde hoogte liggen wat zorgt voor een doorlopend landschap.
Naast 'Stapel Blauw' en 'Nieuw Blauw' stonden de 'de Blauwe fiets', de 'Retro collection' en de designserviezen 'Blauw Bloesem', 'Blauw Festival' en 'Blauw Vouw' gepresenteerd. Dat Nederland echt een fietsland is werd duidelijk bij alle herkenning van de bezoekers bij het beeld van 'De Blauwe Fiets' vazen. Ook de echt Hollandse tafereeltjes op de 'Retro collection' borden riepen veel enthousiasme op.
Het event was de uitgelezen plek voor de designserviezen 'Blauw Bloesem', 'Blauw Festival' en 'Blauw Vouw'. De serviezen vormen een unieke combinatie tussen het oud Hollandse Delfts Blauwe ambacht en een modern design. Delfts Blauw past in ieder interieur!

Categorieën & Tags

Artikel delen