Welkom op de nieuwe webshop van Heinen Delfts Blauw, vragen of opmerkingen? support@heinendelftsblauw.nl
Op werkdagen voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Onze winkels
Goed en stevig verpakt
Heinen Delfts Blauw

1. Madonna Delfts blauw

We beginnen onze top 10 deze maand met een overwachte nieuwkomer: het Madonna beeldje in Delfts blauw. Sinds eind augustus zien we dat de eerste kerstartikelen alweer besteld worden en het Madonna beeldje is een typisch icoon voor kerst, maar ook buiten de feestdagen om zien we een toename van religieuze beelden in huis als woondecoratie.
Bekijk product

2. Wandbord Victoria Verbaan Undress me

Op de tweede plek in onze top 10 Delfts blauwe producten die het best verkocht zijn, staat het gloednieuwe wandbord Undress Me. Dit wandbord is ontworpen door de Zuid-Afrikaanse kunstenares Victoria Verbaan die zich laat inspireren door de schoonheid van de vrouw, in al haar vormen.
Bekijk product

3. Armband Meisje met de parel

Op plek nummer drie in de top 10 staat een armband uit onze nieuwe sieradencollectie. Aan de goudkleurige armband hangt een piepklein, Delfts blauw portret van het wereldberoemde schilderij Meisje met de parel van Johannes Vermeer. Ook de parelachtige kralen mogen niet ontbreken natuurlijk.
Armband Meisje met de parel €9,95

4. De Blauwe Dodo mini

Er zijn heel wat dodo-families compleet gemaakt deze maand! Op plek nummer vier in onze top 10, staat de jongste telg uit De Blauwe Dodo collectie. Dit schattige beeld van een Delfts blauwe dodo is op zichzelf al een leuk decoratiebeeld, maar in combinatie met de twee grotere dodo beelden staat het kleintje lekker tussen zijn ouders genesteld. Een heerlijk familieplaatje.
Bekijk product

5. Onderzetters Hollandse plaatjes set van 4

Op nummer vijf in onze top 10 staan onze onderzetters met daarop typisch Hollandse plaatjes. Onderzetters zijn van die typische dingen die ergens in een la liggen te verstoffen, maar dat moet anders kunnen vinden wij. Daarom hebben we leuke onderzetters gemaakt van keramiek met daarop prachtige beelden van Nederland. Deze onderzetters kun je dus gerust gewoon op tafel laten liggen tot je ze nodig hebt!
Bekijk product

6. Wandbord Poes

Bekijk product

7. Cilindervaas Meisje met de parel pastel

Het blijft een plaatje om naar te kijken... Het meisje met de parel. Op onze cilindervaas staat ze afgebeeld, omringd door pastelkleurige bloemen. De vaas staat op plek nummer zeven in onze top 10. De ideale vaas om een mooi boeket mee op tafel te zetten.
Bekijk product

8. Stapelgekte Loes van Delft blauw bodem

Stapelgekte is een collectie waarmee je zelf je eigen driedelige tulpenvaas samenstelt. Op plek nummer acht in onze top 10 staat dit kunstzinnige Stapelgekte onderdeel, gemaakt door kunstenares Loes van Delft. Dit vrolijke bodemstuk vormt de basis voor jouw samengestelde tulpenvaas! Met alle losse onderdelen kun je meer dan zesduizend unieke vazen samenstellen. Nu in de sale!
Bekijk product

9. Pannenonderzetter Delfts blauwe bloemen

Op plek nummer negen in onze top 10 staat een Delfts blauwe pannenonderzetter gemaakt van hittebestendige keramiek. Gedecoreerd met weelderige Delfts blauwe bloemen zet je echt wat moois op tafel, ook al zet je er vervolgens gewoon een hete pan bovenop!
Bekijk product

10. Teckel Delfts blauw

Onze top 10 best verkochte Delfts blauwe producten is nooit compleet zonder dat er een teckel in voor komt. We vreesden even dat we het deze maand zonder de geliefde teckel moesten doen, maar op de valreep kwam dit schattige handbeschilderde teckel beeldje toch nog om de hoek kijken.
Bekijk product

Categorieën & Tags

Artikel delen